Parcent

Parcent werd door Jaume 1 in 1256 veroverd op de Moren. Sinds dit moment waren er nog verschillende Moorse opstanden.  De laatste vond plaats in de Valle de Pop en de Valle de Laguar in het begin van de 17e eeuw waarin de Koninklijke troepen de Moren opjaagden en hierop zochten  19.000 Moren hun toevlucht in het kasteel Pop. Na een slag die twee maanden duurde capituleerden de Moren in het kasteel in de maand november van het jaar 1609 nadat er reeds 4.000 mensen waren omgekomen in de gevechten. De huizen van de Moren stonden een periode leeg,  waarna ze werden toegewezen aan Christelijke families.

Fiestas in Parcent

Onder andere worden de volgende feesten gevierd in Parcent.

Carnaval – In Parcent is een lange traditie van het vieren van carnaval. Zelfs in de jaren na de Spaanse burgeroorlog, toen de viering verboden was, ging het in het geheim verder. Er zijn tijdens de carnaval drie avonden waarin men zich verkleed en er wordt gedanst.

San Lorenzo – In deze feestweek in augustus ter ere van de beschermheilige van het dorp, San Lorenzo, breidt de bevolking van Parcent uit met bezoekers en met mensen die terugkeren naar waar ze zijn opgegroeid. Deze week zijn er uiteenlopende activiteiten in het dorp (o.a. kerkmissen, processies, dans, vuurwerkshows, sportwedstrijden, fanfareoptochten en kinderfeesten).

Veel plezier bij het bezoek van dorpen provincie Alicante en het achterland van de Costa Blanca en natuurlijk in het bijzonder de Vall de Pop!

bokep indo xnxx indian korean porn perky tits masseuse drilled on nuru bed.