Bezienswaardigheden

Les Fonts de l’Algar

In de buurt van de stad Callosa d’en Sarrià in de uitlopers van de Sierra de Bernia vormt de rivier een serie watervallen, genaamd de Fonts de l’Algar (Catalaans: Fuentes del Algar), die een toeristische attractie vormen (tegen betaling toegankelijk). In de kleine, natuurlijke en kunstmatige poelen omgeven door weelderige mediterrane vegetatie mag gezwommen worden.

Lees meer

 

 

 

Stuwmeer van Guadalest

Het stuwmeer van Guadalest is een stuwmeer bij het plaatsje El Castell de Guadalest in de Spaanse provincie Alicante. Het stuwmeer heeft een capaciteit van 12,99 hm³ (12,99 miljoen kubieke meter) en een wateroppervlakte van maximaal 86 ha. Het ontvangt zijn water voornamelijk uit de rivier Guadalest, die stroomafwaarts van het stuwmeer samenvloeit met de rivier Algar. De betonnen dam is 94 meter hoog en 236 meter lang met een overlaatcapaciteit van maximaal 400 m³/s (kubieke meter per seconde). Het water wordt gebruikt voor drinkwatervoorziening en agrarische doeleinden in en rond Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Finestrat, Polop, La Nucîa en Villajoyosa.

Er worden rondvaarten georganiseerd op het stuwmeer met een op zonne-energie aangedreven boot met een capaciteit van 80 personen.  Lees meer

Website rondvaart

 

Guadalest

Guadalest is een piepklein dorpje, met ongeveer 200 inwoners. Het is gelegen op de top van een berg. Vanuit Guadalest heb je een prachtig uitzicht over het stuwmeer en de groene vallei met de vele andere bergen op de achtergrond.

De enige manier om Guadalest binnen te komen is via een 15 meter lange tunnel die door een rots heen loopt. Breng een bezoek aan het kasteel van San José, het Fort van Alcozaiba, Casa Orduña (museum), de Parochiale Kerk in Barokstijl en de Gevangenis uit de XII eeuw gelegen onder het gemeentehuis.

Guadalest is ongeveer 1 uurtje rijden vanuit Parcent.

bokep indo xnxx indian korean porn perky tits masseuse drilled on nuru bed.